Alkon pääsiäisoluet 2013 ja uutuuksia Alko Arkadiassa

1 kommenttia
 
Olutoppaan foorumille paukahti listaus Alkon tämän vuoden pääsiäisoluista. Viime vuonna pääsiäisoluet tulivat 12.3 ja tämän vuoden päivän veikkaisin olevan 13.3 (se on aina keskiviikko). Toisaalta joskus ovat tulleet jo maaliskuun alussakin... mene ja tiedä. Oluita on yhteensä 6 kpl, joista yksi tulee ilmeisesti valikoimaan hieman pysyvämmin kuin kausioluet.

Pääsiäisoluet 2013

St Feuillien Cuvée de Pâques [Olutopas, Ratebeer]
Gouden Carolus Easter Beer 0,75l [Arvio blogissa, Olutopas, Ratebeer]
Neuzeller Apfel Bier [Olutopas, Ratebeer]
Neuzeller Bock [Ratebeer]
Laitilan Kievari Mämmi [Arvio blogissa, Olutopas, Ratebeer]
Svaneke Påskebryg [Ratebeer]

Neuzeller Bock tulee saataville ilmeisesti hieman muita aiemmin, eikä näin ollen kuuluisi pääsiäisen kausivalikoimaan, vaan tulisi valikoimaan hieman pysyvämmin. Listassa ei mitään varsinaisen järisyttävää ole, mutta eipä toisaalta ole pääsiäisoluissa välttämättä yleensäkään. Feuillienin Cuvee oli pääsiäisvalikoimassa viimeksi vuonna 2011, GC Easter Beer ja Kievari Mämmi vuonna 2012. Neuzeller Apfel Bier taasen oli kesävalikoimassa 2011.  Näin ollen täysin uusia ovat vain Neuzeller Bock, jota ei varsinaisesti kehuta missään ja Svaneke Påskebryg, joka lienee varsin kelvollinen, mutta luultavasti riistohintainen, kuten Svaneket yleensä.

Uutuuksia Alko Arkadiassa:

Alko Arkadiaan on viime aikoina tipahdellut varsin mielenkiintoisia uutuuksia, mutta ne nyt eivät tuttuun tapaan täällä Rauman suunnalla lämmitä juuri paskan vertaa - niitä kun saa ostaa ainoastaan Helsingin keskustassa sijaitsevasta Alko Arkadian myymälästä. Hyviä uutuuksia kuitenkin kaikille pääkaupunkiseudulla asuville tai siellä vieraileville.

Fuller's Brewer's Reserve No. 4 Oak Aged Ale [Arvio blogissa, Alkon sivut, Olutopas, Ratebeer]
Stone India Pale Ale [Alkon sivut, Olutopas, Ratebeer
Ægir Natt Imperial Porter [Alkon sivut, Olutopas, Ratebeer]
Stone Oaked Arrogant Bastard Ale [Alkon sivut, Olutopas, Ratebeer]

1 kommentti:

  1. Ostosuunnitelmassa on arviolta helmikuussa myyntiin tuleva vaalea bock, vakiovalikoima, kori 4, joten sille paikalle tuo Neuzeller Bock on varmasti tulossa

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.