Info

 
Reittausblogi on raumalaisen olutharrastajan kirjoitusperversion toteutuskanava. Reittaus (engl. rating) tarkoittaa asioiden arvioimista. Tässä blogissa paneudutaan panemisen lopputuotteisiin eli arvioidaan oluita, suoritetaan rinnakkaismaisteluja tai tarinoidaan muuten vaan tiukkaa olutasiaa. Asiaan pyritään suhtautumaan sen vaatimalla vakavuudella ja ennen kaikkea rakkaudella.

Kirjoittaja haluaa edistää olutkulttuurin kehittymistä Suomessa, sekä nähdä pienpanimoiden ulosmyyntioikeuksien toteutuvan ja 4,7% "Berliinin muurin" murtuvan, jotta maitokauppohinkin saataisiin kunnolliset olutvalikoimat ja markkinoille parempi kilpailutilanne.

Kirjoittaja suosittelee silmien avaamista ja hyvään olueen tutustumista. Sinun, hyvä lukija, on aika jättää massatuotetut ja massiivisella markkinointikoneistolla sinulle tuputetut mauttomat bulkkioluet hyllyyn ja valita niiden sijaan oluita joissa on makua ja karäktääriä.

Blogia toimittaa:
Harri Metsäjoki, raumalainen olutharrastaja, joka on harrastanut vuodesta 2008 alkaen. Vuonna 2009 mukaan astuivat olutarviointi ja laajempi syventyminen oluen valmistukseen, sekä historiaan. Lempioluttyylejä ovat Imperial Stout, India Pale Ale, Barley Wine ja luostarioluet, joita myös keräilee kellariin ikäännytystarkoituksella (poislukien India Pale Alet, jotka nauttii mahdollisimman tuoreena). Valittiin vuoden olutarvioijaksi vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013 Olutopas.info -verkkoyhteisön avoimella yleisöäänestyksellä.

"I just take my notebook and my childlike sense of wonder..."


Blogistin tavoittaa sähköpostilla osoitteesta info[ät]reittausblogi.info
tai Olutoppaasta nimimerkillä Hayke