Reittausblogi ja Beer Studio yhteistyöhön!

3 kommenttia
 
Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Reittausblogi ja aloitteleva ruotsalainen Beer Studio pienpanimo aloittavat yhteistyön!* Beer Studio on Ruotsin suosituimman olutblogistin, Darren Packmanin, uunituore pienpanimo. Darren kävi reilu kuukausi sitten visiitillä Suomessa , tapasimme sovitusti Espoossa ja valmistimme kotipanimolaitteilla koe-erän yhteistyöoluestamme. Koe-erä on jo nyt sopivasti kypsynyt ja todettu onnistuneeksi, joten tuleva yhteistyömme kaupallisen tuotteen parissa voidaan julkistaa. 

Oluemme tulee olemaan kolmesti kuivahumaloitu India Pale Ale tyylinen olut, siinä on katkerohumaloinnissa käytetty amerikkalaista Simcoe-lajiketta ja aromipuolella myös amerikkalaisia Chinook- ja Amarillo-lajikkeita ja paljon! Laskennallinen alkoholipitoisuus tulee olemaan 6,7%. Oluen nimi, Curavatten IPA, tulee Darrenilta. Hänen kesämökkinsä sijaitsee Ruotsin Umeåssa Curavatten järven rannalla ja tämä kesäisen raikas IPA on juuri sellainen olut, jota hän siellä toivoo nauttivansa. Oluemme sopii erityisen hyvin kalaruokien, kuten esim. sillin kanssa nautittavaksi. 

Läppä lentää panohommien parissa!
Olut tulee ravintolajakeluun jo kuluvan vuoden elokuussa ja sitä tarjotaan myös Systembolagetiin ja Alkon tilausvalikoimaan. Don't be a fool, drink it!

Luonnos etiketistä


*Tämä oli Reittausblogin aprillipila vuosimallia 2012

3 kommenttia:

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.