Päiväksi töihin Vakka-Suomen Panimolle

2 kommenttia
 
Kuten otsikko sanoo, niin olen menossa päiväksi töihin Vakka-Suomen Panimolle Uuteenkaupunkiin. Wuhuu! Tuo kaunis päivä on 12.4, eli ensi viikon torstai. Tämä puuhastelu on Oluton Osakeyhtiön Mika Silajärven järjestämä, hänen on tarkoitus kuvata paikan päällä omaa nettijakeluun tulevaa videojuttuaan, jossa minäkin (mikäli naama kelpuutetaan ruutuun) pääsen esiintymään. Tarkkaa ohjelmaa ei vielä ole, mutta Mika lupaili, että tämä olisi kerrankin sellainen reissu, että meikäläinenkin pääsisi oikein kunnolla panemaan. Sellaista ei olekaan hetkeen ollut, joten lähden ilman muuta hekumoiden mukaan. Pääsen kenties kokeilemaan myös muita panimon työtehtäviä ja kaikesta tästä tietysti tulee juttu myös blogiin. 

Nyt kysynkin teiltä, arvon lukijat, onko teillä kysymyksiä joita haluaisitte esitettävän VASPin Panimomestari Jani Vilppaalle tai muille panimon pyörittäjille? Yritän mahdollisuuksien mukaan saada vastauksia kaikkiin (asiallisiin) kysymyksiin. Lisätkää kommentti alle jos on jotain mitä haluaisitte tietää.

Itse aion ainakin kysellä mikä on SavuKatajan kohtalo ja ehdottaa sitä vähintään Alkon jouluolutvalikoimaan tarjottavaksi.

Antoisaa pääsiäistä! Älkää ainoastaan nauttiko olutta vaan muistakaa maistaa sitä myös!

2 kommenttia:

 1. Kysy mikä on impukoitten paras biisi!

  -Lauri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän pitää ehdottomasti selvittää! Tässä linkki teille jotka ihmettelette mistä on kyse: http://tinyurl.com/cz6jaur (menee VASPin facebook sivuille)

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.