Lisää Alkon tulevia uutuuksia

2 kommenttia
 
Juuri kun sain Alkon huhtikuun uutuuksista kertovan blogijutun kirjoitettua, niin lisää pukkaa! Näistä en osaa sanoa koska tulevat myyntiin, mutta uskoisin, että seuraavan kuukauden aikana. Paremmin tietävät voivat kommentoida alle. Tietolähteenä toimii jälleen Olutoppaan foorumi.

Tässä listausta:

Black Isle Hibernator Oatmeal Stout 
(Oatmeal Stout, 7%, luomu, Ratebeer)

Skotlantilainen Black Isle näyttää rantautuvan Alkoon useammallakin tuotteella, aiemmin nimittäin paljastui tulossa olevan myös panimon Pale Ale. Panimon kaikki tuotteet ovat luomua.

Mongozo Premium Pilsener 
(Pils, 5%, luomu, gluteeniton, Ratebeer, Olutopas)

Luomun tunnistaa EU:n luomumerkistä
Aiemmin Alkon tilausvalikoimassa ollut pils, joka on saanut lähinnä keskikertaisia arvosanoja. Luomua tämäkin.

Nørrebro Forårs Bock (Økologisk) 
(Doppelbock, 7%, Ratebeer)

Lisää luomua, se näyttää olevan tämän kevään kovin juttu. Arvioiden perusteella varsin keskinkertainen. Hinta on luultavasti melko roisi, kuten panimon muillakin tuotteilla Alkossa.

Riedenburger Weissbier 
(Hefeweizen, 5,1%, Ratebeer)

Saksalaista vehnistä, nämä kelpaa aina. Harvemmin tulee huonoa yksilöä vastaan. Tällä on saksalainen Bioland-merkki, eli tämäkin on jollain tapaa ekologinen ja ehkä jopa luomua.

Hartwall Urho 5,5% 
(Vaalea lager, 5,5%, Ratebeer, Olutopas)

Suomalaista "olutkulttuuria" kauheimmillaan. Ainesosaluettelossa mainitaan pelkkä ohra, eli ei ohramallasta ja ohratärkkelystä erikseen. Haiskahtaa tärkkelyskamalta.  

Sellaista tällä kertaa. Ei mitään suuria tajunnanräjäyttäjiä, mutta katsotaan nyt josko maistuisivat.

2 kommenttia:

 1. Ja missä viipyy ipat? Nögnen ipa ja HC ipa brewdogilta poistuu valikoimista kesällä eikä saldoja ole ollut aikoihin. Enää ei ole mitään ipaostettavaa alkosta muualta kuin Arkadiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. IPA:t loistavat poissaolollaan. Puhutuin ja hypetetyin oluttyyli maailmalla, eikä meiltä löydy kuin Goose Islandin IPA, joka sekin on enemmän aromaattinen kuin katkera.

   Kesäoluiden joukossa saisi olla hieman isompia nimiä, kuin nämä nyt julkaistut. Omissa toiveissa olisi mm. Saison Dupont.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.