Alkon tilausvalikoima heräilee Beers Of The World konseptin myötä

2 kommenttia
 
Ruotsin Systembolagetissa on ollut jo pitkään toimiva ja aktiivinen tilausvalikoima, joka on laajentanut rajanaapurimme monopolin jo ennestäänkin huomattavan laajaa olutvalikoimaa entisestään. Meillä Alko ei ole tehnyt asian hyväksi oikein mitään, mutta Captol Invest konserniin kuuluvat oluita maahantuovat Servaali, Brew Seeker ja olutta valmistava Mallaskosken Panimo astuivat esiin ja lähtivät rohkeasti yrittämään uudenlaisella Alkon tilausvalikoimaa hyödyntävällä BOTW, eli Beers Of The World -konseptilla.


Beers Of The Worldin myötä Alkon tilausvalikoimassa on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla oluita yksittäisinä pulloina. Aiemmin minimimäärä on ollut käytännössä laatikollinen, eli usein 20 pulloa tai enemmän ja hintaa kolminumeroisen summan verran. Palvelun tarjoamat oluet on listattu Alkon tilausvalikoimaan, eli niitä voi ostaa ihan normaalisti ottamalla yhteyttä haluamaansa Alkoon ja tilaamalla niitä sinne. Mitään lisäkuluja tilaamisesta ei tule, eli maksat pelkän oluen hinnan ja voit siis tilata vaikka vain yhden pullollisen.
 

Tilauksen voi hoitaa myös BOTW:n nettisivuilta, mutta se tukee ainoastaan Alkoja, joissa on sähköisen tilauksen mahdollisuus. Esim. kumpikaan Rauman Alkoista ei tätä tue, joten hoidin oman tilaukseni ottamalla yhteyttä paikalliseen Alkoon. Tilasin haluamani oluet viime viikon maanantaina ja taisivat olla jo saman viikon torstaina perillä. Ehdin tosin hakemaan oluet vasta eilen, mutta nopeaa toimintaa paikallisen myymälän taholta kuitenkin. 

Käytännössä siis Alkossa mikään ei ole muuttunut, mutta Beers Of The Worldissa mukana olevat Servaali, Brew Seeker ja Mallaskosken Panimo alkoivat vaan listata oluita Alkon tilausvalikoimaan yksittäisinä pulloina. Mahtava homma, joka laajentaa Alkon usein muuten niin kovin tylsää olutvalikoimaa valikoiduilla herkuilla. 


Itse tilasin kaksi pulloa hapanta, kaksi pulloa humalaista ja kaksi pulloa mustaa. Mikäli oluet kiinnostaa niin pistäkäähän tilaillen - sillä tavalla varmistetaan, että homma kannattaa ja jatkuu tulevaisuudessakin.


2 kommenttia:

  1. Toi Must Kuld on yksi omia lempioluitani. Mukavan täyteläinen suutuntuma. Kiva, että sitä saa nyt Suomestakin. Täytynee myös yrittää kloonata se omassa kotipanimossa :D

    VastaaPoista
  2. Tuo Hop Hunter oli ainakin pirun hyvä ja näin kotipanian kannalta humalointitekniikka todella mielenkiintoinen. Humalointi on todellakin erilainen tvisti kuin mihin on tottunut. Harmi kun ei kasva vielä humalaa pihalla.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.