Olutarvio: Brewdog Dead Pony Club

9 kommenttia
 

Dead Pony Club

Panimo: Brewdog, Skotlanti
Oluttyyli: American Pale Ale
Alkoholipitoisuus: 3,8%
Saatavuus: Maitokaupat (Ostopaikka Prisma Rauma, 3,39€/0,33l)

Punk-panimoksi itseään tituleeraavalta skotlantilaiselta Brewdogilta on tullut uutta suomalaisiin maitokauppoihin. Dead Pony Club nimeä kantava 3,8% American Pale Ale irtosi Rauman Prismasta hintaan 3,39 / plo. Tämä on ennakkotietojen mukaan erittäin voimakkaasti humaloitu (lajikkeina Simcoe, HBC ja muotihumala Citra) ja kevyt, kuten alkoholipitoisuudesta voisi päätelläkin.


Oranssihtavaa, hieman utuista ja iloisesti vaahtoavaa olutta. Lasin reunoille jää vaahdon laskiessa runsaasti pitsikuviota. Tuoksu on erittäin voimakkaasti humalainen. Humalointi on mäntyistä, neulasmaista, greippisen sitruksista ja humalakäpyistä - aivan kuin humalasäkkiä nuuhkisi. Maku on melko voimakkaasti katkera ja humalanaromien sävyttämä. Neulasmaisuutta, mäntyisyyttä ja tiukkaa greippistä happamuutta, joka iskeytyy kitalakeen lujaa. Loppuliuku on pitkä, katkera ja havuinen. Hyvä, kevyt ja raikas janojuoma, jota voin suositella humalan ystäville. Sessiokamaa!

Yhteenveto

Katkera "humalamehu" ja yksinkertaisesti hyvä sellainen
ARVOSANA: 8

9 kommenttia:

 1. Eilen tuli maisteltua tätä Kuolleen ponin klubia ja tykkäsin erittäin paljon. Greippisen kirpsakka ja tosi vahvalla humalan avokämmenellä läimäytetty olut. Toimiva janojuoma. Onneksi vielä toinen pullo odottelee ottajaansa jääkaapissa

  VastaaPoista
 2. Näinkö tekin arvioitte oluenne?

  http://www.youtube.com/watch?v=uFncI08B1g0

  VastaaPoista
 3. En nyt aivan, juon aina lasista. Tässä toisenlaista tyylinäytettä: www.youtube.com/watch?v=JDoODRQRHvQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän ostamassa kun suosittelee.

   www.youtube.com/watch?v=1mPesDz8j2o

   Poista
  2. Taitaa jäädä väliin tällä kertaa, tolla kaverilla on kyllä legendaarisia pätkiä tuubissa.

   Poista
 4. Hyvästä oluesta voi nauttia myös sen kummemmin analysoimatta, kuten noista videoista näkee. Tuppaavat tosin vähän toistamaan itseään. On se hyvä juttu, että meillä on nykyisin tällaisia U-Tuubeja.

  VastaaPoista
 5. Tämä kyllä maistuu:) Tämä sixpäkkeihin ja hinta 8€ plz!

  VastaaPoista
 6. Voihan niistä oluista toki nauttia ilman sen kummempia analyyseja. En itsekään mitään ihmeempiä osaa tai halua analysoida, mutta oluen juon pääsääntöisesti aina lasista, jos mahdollista. Oluen maku ei pääse oikeuksiinsa todellakaan kunnolla suoraan pullon suusta juotuna. Perustärkkelyslagerit ja solit ym. nyt voi juoda tai nämä meksikolaiset jopa kuuluu juoda suoraan pullosta, mutta ne onkin lähinnä virkistäytymiseen tarkoitettu, ei makunautintoon pääsemiseen. :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.