Muita Alkon marraskuun uutuuksia

0 kommenttia
 
kuva: Alko
Joulun kausivalikoiman ulkopuoleltakin tulee vielä lisäksi muutamia uutuksia. Niistä itselleni eniten värinöitä tarjoaa Vakka-Suomen Panimon SavuKatajan comeback, joka tapahtunee jo tällä viikolla, sillä olut näkyy jo Alkon sivuillakin. Hinta tällä herkulla on sama kuin aiemminkin 6,96€ / 0,5-litraa.

Toinen tämän viikon uutuus (luultavasti) on Thornbrigde Halcyon Imperial IPA, joka myös näkyy jo Alkon sivuilla. Oluen sivulla Alkossa on myös joku outo merkki, joka tarkemmalla tarkastelulla paljastuu erikoiserän merkiksi. Ostettu pullomäärä näyttää olevan 2040, nähtäväksi jää mihin kaikkiin myymälöihin näitä saapuu, mutta olettaisin oluen olevan tilattavissa mihin tahansa Alkon myymälään. Hintaa tällä 6,29€ / 0,5-litraa. Odotan tätä suurella mielenkiinnolla, sillä viime perjantaina maistelemani Thornbridgen Courage Russian Imperial Stout oli lähes täyden kympin olut.

Alkon sivuilta löytyy myös Fuller's Vintage Ale 2012, joka on myös merkitty tuolla erikoiserän merkillä. Ostettu pullomäärä 3360. Hintaa yhdellä pullolla on 8,36€ / 0,5-litraa. Reseptit vaihtelevat vuosittain hieman, mutta tsekkaa toki viime vuotisen version arvio tästä linkistä.

Viimeisimpänä ja vähäisimpänä (joskus niinkin), mainittakoon myös jo Alkon sivuiltakin löytyvä venäläinen Baltika 9, joka on vahva lager. Vahvuutta on peräti 8%, eli eiköhän tämä liiku siellä Olvin Tuplapukin ja Vahvan Karhun reviirillä. Sopii varmasti kännien vetämiseen, mutta ei sitten mihinkään muuhun. Hintaa tällä 2,98€ / 0,5-litraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.