Kotiolutta: Oluttoverit Toveri Red Ale

0 kommenttia
 
Sitten maistoon punaista olutta Oluttoverit -blogikollegoiden kotipanimon pannuista. Minulla ei ole tästä oluesta muuta tietoa kuin saatteeksi lähetetty email:
Moi Harri!

Tässä me Oluttoverit lähestymme sinua tiedustellaksemme löytyisikö kiinnostusta vastaanottaa pullolinen meidän red alea maistoon? Ensimmäistä kertaa lähdettiin yrittämään mitään punaista ja osallistuttiin tällä kyseisellä oluella tuohon viikonloppuiseen Brewdogin ja Fat lizardin himabisse -kisaankin.

Koska olet Tovereille olutbloggarien korkein auktoriteetti, ja blogisi on syy mikä ylipäätänsä ajoi meidät kotioluen pariin, ajattelimme että olisi mukava kuulla mielipiteesi.

Jos kiinnostusta löytyy, niin pistähän osoitetta kehiin niin laitetaan Toveri Red Alea kulkemaan Rauman suuntaan! =)

Ystävällisin olutterveisin,

Oluttoverit: Juha, Joona, Mikko, Mikke, Eetu


Punertavan kuparinen, melko runsasvaahtoinen olut, joka on ilman hiivoja täysin kirkas. Tuoksu on puhtaan laadukas - kevyttä hedelmäisyyttä, hunajamelonimaisuutta ja karamellisvireinen mallaspohja. Humalat voisivat olla brittityylisiä - sillä puumaisia, hieman kukkaisen yrttisiäkin aromeita löytyy. Maku on maltaisuudeltaan makeahko ja karamellimainen. Brittivivahteinen maku muuttuu kuitenkin loppua kohti miellyttävän kuivaksi ja katkerokin on terhakas. Myös kevyttä hedelmäisyyttä löytyy. Loppumaku on erittäin miellyttävän kuivan karamellimainen, hieman pähkinäinen ja pitkän yrttinen. Vahvuus liikkunee 5,5% tietämissä ja voi olla hieman enemmänkin - suutuntuma ei ole erityisen täyteläinen, mutta pientä lämpöä nousee loppuun. Kokonaisuutena hyvä ja laadukas olut. Mikäli tämä olisi sosialistisen Suomen kansanolut, se ainoa joka olisi tarjolla, niin en kuitenkaan vielä olisi ensimmäisenä barrikadeilla aatesuuntaa muuttamassa - sen verran jätetään kavereille parantamisen varaa. Resepti OK ja laatutaso moitteeton, eli prosessi toimii!

Kiitos oluesta Toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.