Reittaus-TV EP 4: Kotioluthaaste - Glebin "mysteeriolut"

2 kommenttia
 
Maistelussa "mysteeriolut", josta en tiennyt ennen maistamista yhtään mitään. Maistelun jälkeen tsekattiin sähköpostilinkistä miten kävi - osuiko nappiin vai menikö aivan vihkoon. Tsekkaa video alta.


2 kommenttia:

 1. Tuo nyt oli tuollainen kokeilu kun hiivaa riitti omalla eräkoolla kahteen satsiin, en itsekään erityisen onnistuneena pidä, humalaa nyt ainakin olisi voinut laittaa enemmän ja münchenit olisi voinut jättää maltaista pois.

  Jenkkihumalat ja alkoholiprosentin sentää löysit, hieman yllätyin että belgihiivaa et löytänyt mutta kait se sitten jää niin maltaan ja humalan alle. Eräälle toisella tutulle tuota vast'ikään tarjosin ja hän yhdisti Belgian suuntaan vaikka oli kyllä muuten aika ihmeissään että mitä ihmettä se on. Mutta tällainen tyylien sekamelska on kyllä varmasti sokkoarvioinnissa paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli mielenkiintoinen. Belgipiirteitä en tosiaan löytänyt - ehkä suljin sen osaston heti päässäni pois laskuista kun ekalla nuuhkauksella jenkkihumalat puski eteen. Mene ja tiedä. Saisonia todennäköisesti sitten ensi viikonloppuna, jos aikaa on.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.