Reittaus-TV episodi 1: "Katsaus kaikkein pyhimpään"

9 kommenttia
 
Hyvää juhannusta! Käväisin tänään olutkellarilla ja hetken mielijohteesta kuvasin Reittaus-TV episodi ykkösen. Pätkässä pohditaan oluen ikäännyttämistä ja tutustutaan olutkellarin sisältöön. Kellarista tarttui juhannusjuomaksi mukaan 3 Fonteinen Oude Gueuze, joka on pullotettu tammikuussa 2012 - siitä lisää myöhemmin tekstimuotoisen olutarvion muodossa. Pistetään samalla pystyyn gallup, voit vastata joko kommentoimalla tähän alle tai sitten facebookin puolelle. Kysymys kuuluu, haluaisitko Reittausblogissa olevan enemmän videosisältöä? 

Aiemmin videojuttujen kuvaaminen ei ole ollut oikein mahdollista, sillä kolmilapsisessa perheessä ei ole nykyisessä kämpässä löytynyt sopivan rauhallista sopukkaa niiden tekemiseen. Tulevassa kodissa tällaista tilaa on, joten jatkossa videointikin onnistuisi helpommin.

9 kommenttia:

 1. Oi loistavaa, upeaa! :D Kiitos! Kunpa itsellä oli moinen kellari, alkaisin todella hankkia ikäännytettäviä oluita sinne... Olutharrastuksen alusta asti ainoa vaihtoehto on ollut vain niiden hetkellinen keittiökaapin rajallinen varastointi ja maisto tilanteen mukaan, joka sekin on ollut yhden viikonlopun aikana joka kerta. No, mutta suunnittelen uuden kotini tiloja ja ehkä se tilavamp säilytys nykyään saattaisi onnistua jollain lailla. Kun vielä saisi perushuonelämmön tilalle tuon kellariviileyden. :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti lisää tällaisia videoita. Näin olutharrastuksen vasta-alkajana on mukava katsella/lukea pidemmälle edenneitten harrastustapoja. Innostaa itseäkin jatkamaan! Video oli tosiaan hyvä katsaus olutkellariisi ja olipa siinä seassa vielä muutamia hyviä vinkkejä oluen kellarointiin. Antaa tulla vaan lisää, jos materiaalia ja motivaatiota löytyy!

  VastaaPoista
 3. Itse olen ainakin aina mielenkiinnolla katsomassa muiden kokoelmia.En kyllä keksi mitään valittamista.
  Videoina ei itseäni niin kiinnosta reittaukset, vaan vaikka vinkkeja tai ohjeistusta vasta-alkajille.

  VastaaPoista
 4. Peukku ylös videomateriaalille. Tykkään itse olutaiheisista videoblogeista, oli ne sitten reittausta tai muuta olutaiheista juttua. Suomen kielellä tämä on valitettavan harvinaista.

  VastaaPoista
 5. Videomateriaalia voisi tulla reittauksista, oluttapahtumista ja panimoilla vierailuista, jos se vain on mahdollista.

  VastaaPoista
 6. Jos vaan intoa videohommiin on, niin antaa tulla vaan! Tämä video oli ainakin todella mielenkiintoinen ja varmasti monella tasolla - aloittelijat (miksei joku kokeneempikin harrastaja) sai varmasti hyviä vinkkejä kellarointiin, enkä myöskään usko olevani ainut, jota kiinnostaa, mitä oluita muut kellaroivat. On myös kulttuuriteko sinänsä tehdä videoita (tai radiohaastatteluita) tyylikkäästi murteella. En itse edes ole Rauman murteen alueelta kotoisin tai siellä ikinä asunut, joten tässä kommentissa ei ole kyse kotiinpäinvedosta.

  En voinut olla kiinnittämättä huomiota laatikoihin/koreihin, jossa oluita säilytät. Piti oikein pausettamalla tarkistaa, oliko siellä A.Le Coqin vieressä tosiaan 't IJ:n koppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, siellä on todellakin 't IJ:n kori. Hankin aikoinaan oluita jo lopettaneesta Cracked Kettle kaupasta Amsterdamista ja tuo koppa tuli siinä mukana. Silloin 't IJ:n oluet olivat minulle tuntemattomia, mutta myöhemmin olen todennut, että antoivat juuri oikean kopan - huikean hyvä panimo!

   Poista
 7. Kiitos muillekin rohkaisevista kommenteista. Satunnaisia videoita lienee luvassa jatkossakin.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.