Kohti huomista SOPPia!

0 kommenttia
 
Raumalla on huomenna SOPP. Huomenna! Nopeasti on viikot vierähtäneet. Minuahan pyydettiin sinne järjestävän tahon toimesta kertomaan oluen maistelusta - jota olen tiettävästi harjoitellut runsain mitoin. Mietin pitkään miten siellä tarinaa iskisin, kunnes vanha kunnon Swiss Toni tuli jostain mieleen (ei niin kuin siinä Fingerporissa).

Swiss Toni on legendaarinen autokauppias legendaarisessa brittiläisessä sketsisarjassa Fast Show, joka Suomessa tunnetaan nimellä Ruuvit Löysällä. Parhaat pätkät löytää mm. Youtubesta. Tästä inspiroituneena väsäsin eilen Reittausblogin facebook-sivuille uuden coverkuvankin.

Tämä Swiss Toni sketsin selkärankana toimiva lausahdus on siis huomisen tarinoinnin lähtökohtana. Nyt istuskelen 24 asteen lämmössä takaterassilla lasissani maailman kenties, ja jopa todennäköisesti, parasta vehnäolutta - Ayinger Bräuweissea (löytyy Alkosta). Samalla viimeistelen huomisen suuntaviivoja - mitään tarkkaa en kirjoita ylös, mutta perusrakenteen tietysti.

Huomisen SOPP sai myös monelle varsin mieluisan "lisäohjelmanumeron". Tapahtuman sivuilla tiedotettiin tänään, että huominen Suomen ja Ruotsin välinen jäkismatsi näytetään torilla screeniltä tapahtuman lomassa. Tämä tuo varmasti lisää porukkaa nauttimaan hyvästä oluesta ja jääkiekosta siinä samalla. Raumahan on kiekkokaupunki oikein viimeisen päälle. Nyt voin itsekin jättää kuulokkeet kotiin, koska ei ole enää tarvetta virittää radioseurantaa korvanappiin. Kelitkin vaikuttavat suotuisilta, joten lähtökohdat spektaakkelimaiselle tapahtumalle ovat olemassa.

Torilla tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.