Pienten tuottajien juomat Alkossa: Alkon vastaus #4

4 kommenttia
 
Alko vastasi viime torstaiseen viestiini palautteesta kiittäen, mutta vastausta tilausvalikoiman nykytilan toimivuuteen ei saatu. Mukava kuitenkin, että pienpanimo-oluita on valikoimaan tulossa, vaikkei se kunnollista tilausvalikoimaa panimoiden näkökulmasta mitenkään korvaakaan. Lukijat, lähettäkää asiallista palautetta Alkon suuntaan, kertokaa mitä haluatte, ei siitä ainakaan haittaa ole. Alla Alkon viesti kokonaisuudessaan.
 
Hei Harri Metsäjoki

kiitos palautteestasi jälleen. Ostajamme kiittää paneutumisesta asiaan ja kertoo, että jatkamme panostusta kotimaisiin pienpanimo-oluisiin ja aktiivista yhteistyötä pienpanimoiden kanssa. Jatkamme myös omien prosessiemme kehittämistä ja ehdottomasti tutkimme Systembolagetin uutta mallia todella mielenkiinnolla. Tällä hetkellä jatkamme syksyllä kotimaisten pienpanimoiden tuotteiden valikoimaan tuomista sekä suunnittelemme ensi vuoden valikoimaa. Toivomme tuotteille hyvää kysyntää, sillä lyhyessä ajassa tuomme suuren määrän kotimaisia pienpanimoiden tuotteita. Impulssi kysynnän vahvuudesta auttaa jälleen valikoiman ja toimintojemme jatkokehittämisessä.

Hyvää alkuviikkoa sinulle!
Ystävällisin terveisin
Nimi Muutettu

Alkon asiakasneuvonta
Puhelin 020 711 711 (ark. 9–16)

4 kommenttia:

 1. Olet onnistunut luomaan kohtuullinen keskusteluyhteyden asiallisilla ja hyvin perustelluilla viesteilläsi. Edellisessä viestissäsi oli erinomaisia ehdotuksia ja kysymyksiä tilausvalikoimasta joten yritähän vielä "kovistella" vastausta niihin, kiinnostaisi vastaukset kovasti.

  Olen itsekin aina välillä Alkoon olutasioista palautetta laittanut.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa siis itse kunkin käydä Alkossa kyselemässä kotimaisten pienpanimo-oluiden saatavuutta nyt ja lähitulevaisuudessa, jotta he tosiaan havahtuisivat asian tärkeyteen ja huomaisivat asiakkaiden huutavan tarpeen. Tällöin asia pidetään esillä Alkoissa kautta Suomen, jolloin pienpanimo-oluet pysyvät ajankohtaisena pohdinnan aiheena ja toivon mukaan mahdollisina toteutuksina.

  VastaaPoista
 3. http://www.avoinministerio.fi/ideat/233-pienpanimo-tuotteiden-myymisen-helpottaminen

  En tiedä oletko jo rustannut nimesii tuohon listaan mutta jos vaikka hieman mainostaisit tuota tässä blogissa niin ei siitä varmaan haittaakaan olisi :) Tosin aika vaikea on kerätä riittävästi ääniä mutta pakko se on yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen laittanut nimeni listaan, yllättävän hiljaista näyttää tosiaan olevan. Ehkä tässä on moni jäänyt odottelemaan mitä ensi vuoden alkoholilain kokonaisuudistuksessa tapahtuu, josko tapahtuisi muutakin kuin verotuksen kiristys.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.