Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtuma Raumalla lauantaina 17.5.2014

0 kommenttia
 

Kesän, vai pitäisikö vielä sanoa kevään, ensimmäinen Suuret Oluet Pienet Panimot tapahtuma koetaan jälleen Raumalla. Tapahtuma on yksipäiväinen ja järjestetään lauantaina 17.5. Paikkana on Unescon maailmanperintökohteessa Vanhan Rauman ytimessä sijaitseva Rauman Tori.

Viime keväistä tapahtumaa on edelleen kehitetty. Nyt anniskeluaika alkaa jo klo. 12.00. Oluiden maksaminen tapahtuu rahalla, kuten muissakin SOPP-tapahtumissa, mutta ruoka-annoksiin sovelletaan edelleen viimevuotista polettikäytäntöä. Poletteja saa ostaa alueen sisältä erillisestä myyntipisteestä, ei siis sisäänkäynniltä, kuten viime vuonna. Nyt sisäänkäynti ei ruuhkaudu polettien ostajista.  Ruokatoimijoina on monipuolisesti paikallisia ravintola-alan yrittäjiä ja viime vuotiseen settiin peilaten tänäkin vuonna on aivan varmasti tarjolla loistavia herkkuja. Nyt myös katoksia ja pöytiä on viime vuotta enemmän, joten annokset pääsee hyvällä todennäköisyydellä nauttimaan kaikessa rauhassa hyvän oluen kera. Ei tarvitse olla "pystkaffel", vaikka Rauman tori siitä tunnetaankin.

Alueelle tulee pieni esiintymislava, jolla on iltapäivän ja illan mittaa live-musiikkia ja muita esityksiä, joita voi tuttuun tapaan seurata tai olla seuraamatta.

Panimokattaus:

Vakka-Suomen Panimo
Beer Hunter's
Ruosniemen Panimo
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Lammin Sahti
Panimo Hiisi
Rekolan Panimo
Teerenpeli (Hartwallin tiski)
Saimaa (Hartwallin tiski)
Stallhagen (Hartwallin tiski)

Sanoisinko, että varsin riittävä kattaus yhden päivän tapahtumalle. Kaikki lähipanimot ovat paikalla ja Kääriäisen Pekka saanee viime vuotiseen tapaan laskea lammilaista sahtiaan tasaisen jatkuvaa tahtia paikallisten laseihin. Varmasti viihtyisä tapahtuma tulossa tänäkin vuonna - sitä odotellessa voi fiilistellen lukea viime vuotisen tapahtuman jälkifiilinkejä tästä linkistä.

Torilla tavataan siis 17.5.2014, klo 12.00 alkaen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.