Kilpailu: Reinheitsgebot 500 vuotta - voita itsellesi Jubiläums-Bierpaket

0 kommenttia
 
Pari viikkoa sitten sain yllättävän yhteydenoton Biershop-Bayernin omistajalta Arturilta, joka oli kiitollinen siitä, että Suomesta riittää asiakkaita ja iso osa liikenteestä tulee kuulemma blogini kautta. Artur halusi lahjoittaa minulle oluen puhtauslain, eli Reinheitsgebotin, 500-vuotisjuhlavuoden (joka on 2016) kunniaksi kasaamansa laatikon, jossa on 11 olutta ja lasi. Lisäksi hän haluaisi jakaa kolme ilmaista laatikkoa teille, Reittausblogin lukijoille, mikäli vain ilmoittaisin hänelle kolme nimeä yhteystietoineen. Tämä kaikki tietysti siksi, että hän haluaa näkyvyyttä omalle olutlaatikolleen, mutta eihän minulla mitään sitä vastaan ole. Tässähän minä ja kolme muuta saavat itselleen ilmaista ja hyvää saksalaista olutta. Häviäjiä ei ole.

Koska olut on ansaittava, olen päättänyt järjestää kilpailun. 

Kilpailun säännöt:

Luo missä tahansa taidemuodossa (kuva, piirros, maalaus, video, runo, laulu, haiku, origami, veistos, näytelmä jne...) saksalaista olutkulttuuria ja/tai reinheitsgebotia kuvaava teos. Lähetä teoksesi tai linkki teokseesi osoitteeseen info@reittausblogi.info otsikolla "Kilpailu".

Kilpailuaikaa on tasan yksi viikko, eli kilpailu päättyy sunnuntaina 2.8.2015 klo. 23.59.

Voittajat ja voittaneet teokset julkaistaan 3.8.2015 klo. 23.59 mennessä.

Tuomaristo:

Minä ja yksin minä.

Palkinnot:

Kolme voittajaa, joista jokainen voittaa Biershop-Bayernin Jubiläums-Bierpaketin, jossa 11 olutta ja lasi.
 


Rakas viranomainen, jos luet tätä, niin haluan kertoa sinulle, että Biershop-Bayern toimittaa palkinnot suoraan voittajille Saksasta käsin. Itse seulon tässä ainoastaan kolme nimeä ja vastuuni päättyy siihen. Menkää etsimään oikeita rikollisia tai tehkää jotain muuta hyödyllistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.