Meanwhile in Finland...

3 kommenttia
 

Lue lisää: 
Beersweden: Monopoly to widen definition of ‘small-scale locally produced drinks’
Olutopas.info foorumi: Kesän uutuuksia

3 kommenttia:

 1. Miksi Systembolagetin malli ei voisi toimia Suomessa?? Valtavat valikoimat verrattuna Alkoon ja vielä toimitus lähimpään toimipisteeseen... Nyt heti vihaista postia Alkolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän on kyse pienen paikallisen tuotteen tilaamisesta asiakkaan haluamaan Systembolagetiin. Käytännössä vastaava järjestelmä Suomessa voisi tarkoittaa sitä, että voisin Raumalla asuvana tilata Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan, Vakka-Suomen Panimon ja ehkä jopa Beer Hunter'sin oluita lähimpään Alkoon. Alko hankkisi ne suoraan valmistajalta.

   Alkossahan on nykyiselläänkin mahdollista tilata mitä tahansa vakiovalikoimassa olevaa tuotetta lähimpään myymälään ilman lisäveloitusta. Asia nyt vaan on niin, että valikoimassa ei liiemmin paikallisten pienten tuottajien oluita ole...

   Poista
  2. Vaikka asialle ei taida olla mitään tehtävissä, niin mielestäni jonkun näköinen pidemmän puoleisen sepustuksen lähettäminen Helsingin Sanomiin mielipideosastolle olisi paikallaan. Tai vaihtoehtoisesti tulisi pyrkiä saamaan juttuidea monopolin surkeasta palvelusta myytyä jollekkin toimittajalle.

   Se sivistyneempi juomakulttuuri ei synny vain kieltämällä ja puheilla.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.