Lisää Alkon maaliskuun uutuuksia

0 kommenttia
 
Aiemmin kirjoittelin Alkon helmi & maaliskuun uutuuksista, joista osa on jo valikoimaan tullutkin ja niistä itseasiassa König Ludwig Dunkel juuri tällä viikolla. Nyt on kuitenkin tullut tietoon Olutoppaan foorumin kautta kolme maaliskuun uutuutta lisää, niistä tiesi kertoa ilmeisesti Alkossa työskentelevä olutbloggarikollega sntri.

Uutuudet ovat:

Höss Mai-Bock 
(Heller Bock, 6,5%, Ratebeer)

Vaalea saksalainen bock. Samalta panimolta tuli joku aika sitten Alkoon myös luomulager, tarkemmalta oluttyyliltään Helles, nimeltään Höss Allgäuer Öko Bier Helles Export. En ole sitä vielä maistanut, mutta Pikkulinnussa maistoin panimon vehnistä, joka oli varsin hyvä. Eiköhän tämä Mai-Bock tule maistettua ja Luomu-Helleskin sitten aikanaan.

St. Peter's Cream Stout 
(Stout, 6,5%, Ratebeer, Olutopas)

Arviosivuilla varsin kehuttu brittistout, en ole maistanut, mutta tämän otan ehdottomasti testiin. Ennakkotarkastelulla vaikuttaisi miellyttävän pehmeältä ja makeahkolta stoutilta.

Stadin American Amber Lager 
(Wieniläistyylinen Lager, 5,3%, Panimon kotisivut)

Wuhuu! Stadin Panimon loistelias American Amber IPA saa pohjahiivaveljensä Alkoon! Jos tämä jenkkihumaloitu lager on lähelläkään Amber IPA:n tasoa niin maistuu taatusti kevätauringon lämmittäessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.