Alkon vakiovalikoimaan kolme uutta olutta

0 kommenttia
 
Jouluoluet ovat ehtineet olla vain kaksi viikkoa tarjolla, kun jo lisää pukkaa. 16.11 Alkon valikoimiin lisätään seuraavat kolme uutuutta: 

Raha vaihtaa omistajaa monopolissa
Belgialaisen Alken-Maesin (jonka omistaa panimojätti Heineken) vahva vaalea ale. En ole tätä aiemmin maistanut, mutta keväällä nautin Liettuassa panimon Dubbelin, joka oli aivan kelvollinen. Ei suuria odotuksia, mutta maistettua tulee kunhan jouluoluet on juotu alta pois.

Perinteikkään lontoolaispanimon vuosittain ilmestyvä uutuus. Aiempina vuosina nämä Vintage Alet eivät ole tuoreeltaan nousseet aivan siihen luokkaan mitä panimolta parhaimmillaan on totuttu näkemään, mutta toisaalta näitä suositellaankin ikäännytettäväksi. Hinta on luultavasti kova, joten nähtäväksi jää viitsiikö ostaa kellaroitavaksi.

Pils tyylinen saksalaisolut, joka on ratebeerin arvioiden perusteella taattua saksalaista laatua, eli tasainen suoritus. Eiköhän tämäkin testattua tule.

Jokunen viikko sitten valikoimaan piti ilmestyä myös brittiläinen Robinsons Old Tom, sen saapuminen kuitenkin viivästyi panimolla sattuneen tulipalon vuoksi. Tilanne on nyt saatu korjattua, sillä Old Tomia alkoi hyllyistä löytymään viime perjantaina. Maahantuoja kertoo, että tapauksen johdosta liikkeellä on olutta kahdella eri etiketillä, mutta sisältö on molemmissa sama.

Jouluoluista lisää viikonlopun aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.