Porispere Kilju ja Musta Intianpässi

0 kommenttia
 
Lisää hyvää Porista! Ruokapuoti Lumon facebook päivitys tavoitti janoisen eilen illalla ja tänään pullot tarttuivat samaisesta paikasta janoisen matkaan hintaan 5,20€ kipale. Tiukan, yhden maalin tappioon päättyneen Rauman Puulaakiliigan futismatsin jälkimainingeissa 1+1 tehot iskenyt janoinen korkkasi ensin Kiljun ja sitten Mustan Intianpässin. Molemmat ovat alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja pantu tietysti Porin Beer Hunter's panimoravintolan toimesta. Kilju on tyyliltään Vehnäale ja Musta Intianpässi tietysti Black IPA.


 
Porispere Kilju - Punkkareiden suosima, porvareiden pullottama.

Vaahdoltaan lähes olematon tumman kuparinen olut. Tuoksu on hieman hiivaisen vehnäinen ja runsaan greippisen humaloitu, sitrushedelmäinen, sekä yrttisen katkera. Kuitenkin melko mieto tuoksu. Maku on myös greippisen hapan, runsaasti humaloitu ja pehmeän hiivaisen vehnäinen. Loppupuolella on yrttistä katkeruutta. Suutuntumaltaan kevyehkö ja melko matalahiilihappoinen. Helkkarin hyvä sessiojuomaksi, lienee parhaimmillaan muutaman nautitun jälkeen! Hienosta ja hauskasta etiketistä plussaa.


 
Mufloni Musta Intianpässi

Läpinäkymättömän musta ja niukkavaahtoinen olut. Tuoksu on kevyen paahteinen ja hieman lakritsainen, sekä hyvin runsaasti greippisen humaloitu. Hiven liimaisuuttakin, mutta ei haittaa. Maku on lakritsainen, kuiva, hieman paahteinen ja runsaan greippisen katkera. Jälkimaussa soi normi Intianpässin tavoin päättymättömällä kasetilla kuivan greippistä ja yrttistä sävelmää sekä mukavana lisänä hieman lakritsiakin. Suutuntuma on kevyehkö, kuiva ja maltillisen hiilihappoinen. Komeat katkerot ja melko hyvä tasapainokin. Lakritsaisuus ja runsas humalointi luovat melko mielenkiintoisen yhdistelmän. Maistuu!

Porilaisten lähettämä vakooja saapui seuraamaan sessiota. Ei välittänyt vaikka tökkäsi kameralla melkein silmään...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.