Suuret Oluet Pienet Panimot (SOPP) -tapahtuma Raumalla 16.5.2015!

0 kommenttia
 

Kesän, vai pitäisikö vielä sanoa kevään, ensimmäinen Suuret Oluet Pienet Panimot tapahtuma koetaan jo kolmatta kertaa putkeen Raumalla. Tapahtuma on yksipäiväinen ja järjestetään lauantaina 16.5. Paikkana on tuttuun tapaan Unescon maailmanperintökohteessa Vanhan Rauman ytimessä sijaitseva Rauman Tori.

Anniskeluaika alkaa klo. 12.00 ja päättyy 23.00. Oluiden maksaminen tapahtuu käteisellä, kuten muissakin SOPP-tapahtumissa, mutta ruoka-annoksiin sovellettanee edelleen aiemmiltakin vuosilta tuttua polettikäytäntöä - eli polettipisteeltä poletit kantoon ja ruokatoimijoiden kojuilta poleteilla sapuskat pöytään. Mikäli hintataso on aiempien vuosien kaltainen, niin 2dl maisteluannos hanaoluita on tyypillisesti 3€ ja 4dl annos 6€. Pullojen hinnoissa vaihtelua.

Alueelle tulee pieni esiintymislava, jolla on iltapäivän ja illan mittaa live-musiikkia ja muita esityksiä, joita voi tuttuun tapaan seurata tai olla seuraamatta. Reittausblogisti itse vastaa seuraavista "ohjelmanumeroista" - panimoiden esittely & edustajien haastatteluja noin klo 16.00 ja oluiden sokkomaistatus 18.00.

HUOM! Mikäli Suomi pelaa jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa vielä lauantaina, näkyy peli torilla screeniltä!

Panimokattaus:
Vakka-Suomen Panimo
Beer Hunter's
Ruosniemen Panimo
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Lammin Sahti 
Bryggeri Helsinki
Panimo Hiisi
Rekolan Panimo
Nokian Panimo
Teerenpeli (Hartwallin tiski)
Saimaa (Hartwallin tiski)
Stallhagen (Hartwallin tiski)
Olubryki Raum (Lapin Voima)  - lisätty 13.5
Panimokattauksessa on viime vuoteen nähden yksi lisäys ja se on Nokian Panimo - nyt on siis Raumalaisillakin todennäköisesti mahdollisuus tyypittää erittäin suosittu Keisari 66 hanaversiona!

Tapahtumasta on varmasti tulossa erittäin viihtyisä tänäkin vuonna - sitä odotellessa voi fiilistellen lukea viime vuotisen tapahtuman jälkifiilinkejä tästä linkistä.

Torilla siis tavataan 16.5.2015, klo 12.00 alkaen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.