Olutarvio: Sinebrychoff Suklainen Lager 8,0%

2 kommenttia
 
Suklainen Lager 8,0%
 • Panimo: Sinebrychoff
 • Maa: Suomi
 • Alkoholipitoisuus: 8,0% 
 • Saatavuus: Alko (1,93€/0,33l)
 • Oluttyyli: Aromatisoitu olut

Kevätpäivä, joka vaikuttaa aivan syksyiseltä. Masentavaa. Onneksi valkealla ratsullaan paikalle ratsastaa auringonvalon tuoden Sinebrychoff jonka lähes 200-vuotinen perinne ohjaa heitä jatkuvaan uuden etsimiseen ja tinkimättömyyteen laadun, asiakkaiden menestyksen ja kuluttajan juomanautintojen puolesta.  Tällä kertaa nämä Carlsbergin talutusnuorassa kulkevat nerot ovat keksineet lisätä vahvaan lageriin väriainetta, sokerikulööriä ja suklaa-aromia. Lisäksi panemiseen käytettyä mallasta on jatkettu tärkkelyksellä. Todella innovatiivista ja laadusta tinkimätöntä. 

Kuten tiedämme, niin Sinebrychoff Suklainen Lager on miellyttävästi keskitumma, suklaa-arominen olut. Sen samettisen pehmeä maku sopii talvikauteen, jolloin nautitaan maukkaita, tummia oluita. Houkutteleva tuoksu, viipyilevä vaahto ja maukas jälkimaku kruunaavat olutnautinnon...   


BOLLOCKS!  

Vahvasti alkoholinen, tärkkelysmäisen karkea ja makeahkon maltainen maku on vain etäästi suklainen. Hieman marjaista hedelmäisyyttä voi aistia, mutta raikkaus tästä on kaukana. Tuoksu on maun tavoin kaikkea muuta kuin suklainen ja alkoholi tunkee läpi. Suutuntuma on keskitäyteläinen, tahmainen ja keskiverrosti hiilihappoinen. Saman panimon mainio, oikeasti perinteinen ja maukas olut Sinebrychoff Porter on enemmän suklainen kuin tämä ja muutenkin sata kertaa parempi, eikä hintaakaan ole kuin 6 senttiä tätä enemmän. Kuluttaja, jos etsit oikeasti hyvää olutta, älä osta tätä paskaa. 

Yhteenveto: Vain etäisesti suklainen malt liquor, eli ns. viinalager.

Nautintasuositukset: Vain hieman viilennettynä ja kaada nyt edes lasiin.

KOULUARVOSANA: 6

  2 kommenttia:

  1. Ulkonäkö on kaikesta huolimatta ainakin täysin bueno!

   VastaaPoista
  2. Joo, vaahtoa muodostui agressiivisella kaadolla varsin mukavasti, mutta ei se kauaa kestänyt.

   VastaaPoista

  Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.