Olutarvio: Mallaskoski True Bock

0 kommenttia
 

True Bock

Panimo: Mallaskosken Panimo, Seinäjoki
Oluttyyli: Bock
Alkoholipitoisuus: 6,5%
Saatavuus: Alko (3,19€ / 0,5l)

Mallaskosken True sarjassa panimo pyrkii valmistamaan tyylilleen uskollisia oluita ilman kikkailua. Ensikosketukseni kyseiseen sarjaan oli niin ikään Alkoista löytyvä True Double IPA, josta en tykännyt ollenkaan. Nyt kuitenkin törmäsin True Bockiin Alkossa ja nappasin varsin kohtuuhintaisena pitämäni tölkin matkaan. Lagereissa, jollainen bock siis on, Mallaskoski on mielestäni aina onnistunut. Maltainen ja hieman tukeva bock on myös varsin mainio ruokajuoma grillatuille lihoille ja makkaroille.
"Mallaskosken Panimon uusin tuoteperhe tarjoaa puhdaspiirteisiä, mutkattomia ja perinteitä kunnioittavia oluita ilman turhia kikkailuja. Nimensä mukaisesti True – sarjassa palataan juurille ja perusasioiden äärelle."
 

Punaruskea, kirkas ja vaahdoltaan maltillinen olut. Tuoksussa on imelletyn limppuista maltaisuutta, hieman siirappia ja hentoa hedelmäisyyttä ja aavistus suklaata. Aidon saksabockin tuoksu, kyllä! Maku on makea, limppuisen leipäisesti maltainen, hieman maitosuklainen ja lopussa kevyesti paahteinen sekä bockiksi kohtalaisen katkera. Jälkimaussa on yrttistä ruohoisuutta ja edelleen hieman myös maltaista makeutta. Suutuntuma on melko täyteläinen ja maltillisesti hiilihappoinen. Mallaskoski on nyt onnistunut. Lasissa on ihan aidon saksabockin tyylinen perinteinen lagerolut. Ei enempää, eikä vähempää. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä bock, joka tarttunee matkaani toistekin.

Yhteenveto

Maltaisen maukas bock

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.