Liveseuranta Olutoppaan pikkujouluista

12 kommenttia
 
Tällä sivulla voit seurata Olutoppaan pikkujoulujen tapahtumia Reittausblogistin näkökulmasta. Tiukka reittaus alkaa Olutravintola Pikkulinnussa klo. 12.00.

Liveseuranta on päättynyt... 


12 kommenttia:

 1. Joit ilmeisesti 15 olutta ja osa oli vahvoja prosenteiltaan, kuinka kännissä olit? Kyllä siinä alkaa makuaistit turtumaan sekä reittaus ja arvioinnit kärsimään loppua kohden, kun juo noin monta vahvaa olutta noin lyhyessä ajassa. Paljonko tuli oluet maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärin. Oluita meni yhteensä 63 ja humalatila oli mittava. 12000 eskoo yhteensä.

   Poista
  2. Vastauksen perusteella näytät olevan edelleen kännissä, no eipä sulta asiallista vastausta osanutkaan odottaa.

   Poista
  3. Oon pyrkiny siihen, että vastaukset on vähintään kysymysten tasoa. Mites muuten, keititkö kahvia aamulla? Ettet vaan ottanu toistakin kupillista. Kohoaa verenpaine ja tulee tykytyksiä. Oliko edes tarjouskahvia?

   Poista
  4. Osaat olla kyllä tosikko, kyllä on huonot hermot ja huono huumorintaju jos noin pienestä asiasta ihminen vetää herneet nenään.

   Poista
  5. Olen netissä vaikuttanut sen verran pitkään, etten kyllä anonyymeistä kommenteista menetä hermojani. Mites on, löytyykö sulta tämmönen: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70200717/

   Poista
  6. Ei ole mutta joko vastaat alkuperäiseen kysymykseen, kuinka monta olutta nautit ja paljonko tuli maksamaan?

   Poista
  7. En aio vastata, ne asiat eivät kuulu kenellekään.

   Poista
  8. No jo on turhia kysymyksiä jollain. Ei kiinnostaisi kyllä itseänikään selvitellä kenellekään kuinka paljon käytän rahaa elämiseen. Tai se, että edes laskeskelisin pennejä tai alkoholimääriä, kun lähtee joskus harvoin baariin, etenkin pikkujouluihin ryyppäämään. Mikä ihmeen kukkahattuhihhuli tämä anonyymi mahtaa olla?

   Poista
  9. Mikä siinä on hihhulointia jos kysyy montako olutta joi ja paljonko oluet maksoi, se vaan nyt sattuu olemaan niin että oluen hinta on yksi ratkaiseva tekijä olutharrastuksessa.
   Onko se hihhulointia jos toteaa että makuaistit turtuu mitä enempi juo olutta yhdellä kertaa, pointti oli se että se vaikuttaa pisteytykseen ja arviointiin.
   Sulla itselläsi näyttää olevan turhia vastauksia jotka ei anna mitään lisäarvoa tässä blogissa, nimitellä ja provoilla kyllä osaat.

   Poista
  10. On se hihhulointia, jos sitä termiä nyt käytetään, kun tullaa päivittelemään, että kuinkahan kännissä nyt mahdettiin olla. Samalla alkaa kuulostamaan siltä, että seuraavaksi halutaan päivitellä kuinka olen ryypännyt koko elantoni, koska oluet on kalliita.

   15 reittausta 10 tunnin aikana, annokset keskimäärin kahden desin kokoluokkaa. Kauheeta ryyppäämistä. Ihan kunnon kännitkin olisin voinut ihan huvin vuoksi vetää, mutta piti jo puolelta päivin hypätä autoon ja ajaa takaisin Raumalle.

   Kysymykset voi esittää ilman turhaa syyllistämistäkin, jolloin voi olettaa saavansa myös asiallisempia vastauksia.

   Poista
  11. Anonyymi: Mitäs ostit viimeksi kaupasta? Margariinia, juustoa ja meetvurstia? Kannattaa vähä vahtia linjoja ja verisuonia, koska noista tulee jo yli 8000 kcal. Siihen sitten vielä muut päälle, niin 10 000 kcal paukkuu komeasti, kun normaalipainoisen ihmisen päivän energiantarve on noin 2000 kcal. Kyllä, oletan että ostat ns. peruskokoja pakkauksista, ja oletan myös että syöt ne yksin saman päivän aikana. Oletan myös ettet liiku tarpeeksi. Sitten vihjailen oletusteni perusteella rivien välistä, että olet lihava sossupummi, koska enhän minä voi väärin olettaa?

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.