Reittaus-TV episodi 3: Haastattelussa Ruokapuoti Lumon Tero Suhonen

12 kommenttia
 
Massiivisessa 38-minuuttisessa spektaakkelissa maistellaan sokkona (aivan päin honkia) ja haastatellaan Ruokapuoti Lumon sekatyömies Tero Suhosta. Ruokapuoti Lumolla on kenties Suomen komein oluthylly, joka on täytetty suomalaisten pienpanimoiden oluilla ja muutamilla tarkkaan valituilla ulkomaalaisilla.  Tero oli myös vaikuttamassa Rauman SOPP:n takana. 

Jakso suositellaan nautittavaksi hyvän oluen kanssa.


12 kommenttia:

 1. Oli kyllä erittäin mielenkiintoinen haastattelu. Mielenkiinnolla odotellaan, että minkälainen Äijäbisse on Lumolta tulossa :) Kaikin puolin hyvä pätkä, jossa saatiin myös paljasta pintaa karvaisten säärien myötä. Reittausblogi ja Tuopin Ääressä -blogi on kumpikin lähtenyt juuri oikeilla aineksilla tuomaan videoita esille. Paljaspinta myy. Tuopin ääressä näkyi tissit ja täällä olikin sääret esillä ;) Mitähän sitä itse keksisi omaan seuraavaan videoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tissien ja säärten välistä sitten vaan ;)

   Poista
  2. No siinä välissä ei paljoa ole :)

   Poista
  3. Täytyis kuvata full-hd:na, että se kahden pikselin kokoinen erottuis vai? :)

   Poista
  4. Ei ollut itsellä Full-HD mahdollisuutta, kun kuvasin eilen videopätkän, niin piti jättää paljaspinta väliin. Pikkusen karvasta polvea, mutta tällä kertaa ei sen enempää :) Joskus jos rikastuisi, niin vois investoida parempaan kameraan. Sitten pistetään noita kahden pikselin kokoisia ;)

   Poista
 2. Hyvää pätkää taas, thumbs up!

  Tämän ja edellisen videon perusteella panin merkille, että otat oluesta melko pienen ensihuikan verrattuna joihinkin amerikkalaisiin youtube-reittaajiin, jotka hörppäävät suunnilleen kolmanneksen lasista yhdellä hörpyllä. En sano, että kumpikaan tapa olisi oikein tai väärin, mutta tämäkin alleviivaa videoiden mielenkiintoisuutta.

  VastaaPoista
 3. Ei muuuta kuin persettä oikeasti ruutuun pojat Suomen alkoholipolitiikkaa vastaan : D

  VastaaPoista
 4. Kohdassa 06:38-06:53 blogistin silmistä huomaa että nolottaa ja on vaivaantuneen oloinen, myönnätkö? :)
  Sokkotestejä vaan lisää jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nämä olutjutut niin totisia ole, että nolottamaan pääsisi :) Katselin tossa kohdassa mitä poika touhusi pihalla ja kävin mielessä läpi kaikkia Fuller'sin oluita joita olin maistanut. En muistanut koko Vintage Alen olemassaoloa. Yllättävän vähähedelmäinen oli.

   Eiköhän näitä lisääkin tehdä :)

   Poista
 5. Kiitoksia mielenkiintoisesta videosta! Tuossa jossain kahdeksan minuutin tienoilla valotus meni selvästi kirkkaampaan suuntaan, mikä ehdottomasti toi arvosteltavat oluet ja pullot enemmän oikeuksiinsa, mutta ymmärrän kyllä, jos hieman hämärä videointiympäristö ei ole ihan sattumaa -- omaksi iloksesi näitä kuitenkin tehnet etkä miljardien eurojen tv-sopimuksen pakottamana.

  Humalattomia oluita Suomessa myydään jo kyllä pahvilaatikkokaupalla, mutta eiköhän me voida luottaa siihen, että Lumo kumppaneineen saa asian toteutettua "hieman" paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seuraavalla kerralla kameran backlight compesation heti alusta lähtien päälle :)

   Poista
 6. Salute,

  Videot rokkaa... Here We Go!

  Reittaus - möksä tarvitsisi pientä fiksaamista(lautojen välistä paistaa aurinko :D)

  Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.