Hinta-laatusuhteeltaan paras maitokauppavehnis on... muuttunut!

5 kommenttia
 
Kuva: Nokian Panimo
Kirjoittelin noin kuukausi sitten jutun, jossa listasin hinta-laatusuhteeltaan parhaat maitokauppavehnikset. Silloin voiton vei saksalainen Kaiserdom Hefe-Weißbier. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä tänään paikallisessa Prismassa asioidessani huomasin Nokian Keisari Elowehnän hinnan laskeneen, nyt lappu kertoi hinnaksi 2,09€, kun hinta aiemmin oli 2,59€. Varsin ilahduttavaa hintakehitystä tältä pienpanimolta, minä kun luulin hintojen hinautuvan pikkuhiljaa korkeammiksi ja korkeammiksi tämän uskomattoman alkoholipolitiikan ja verotuksen vuoksi.

Nyt siis Keisari Elowehnä on tällä uudella hinnalla mielestäni hinta-laatusuhteeltaan selkeästi paras maitokauppavehnis. Maun suhteen se on selkeästi Kaiserdomia edellä ja kotimaisuuskin tuo oman bonuksensa. 

Alkavaan kevääseen tallustetaan näin ollen pitkälti Elowehnän ja Keisari 66:n voimin, tattikset Nokian suuntaan näistä maistuvista oluista!

5 kommenttia:

 1. Onneksi Alkon valikoimiin palaa kohta Ayinger Brau-Weisse, joka on mielestäni paras maistamani hefeweizen ja erittäin mieluinen paluumuuttaja. Jos sen hinta olisi karvan verran 3 e (haaveilla saa), niin tuskin muita vehniksiä tulisi juotua kesällä. Täytyypä hakea ihan muistin virkistämiseksi EloWehnä arviointiin lähikaupasta.

  VastaaPoista
 2. Oulun seudulla oli Kaiserdomin hintaa Prisma nostanut 1,79 to 2,59 :(

  VastaaPoista
 3. Prykmestar Vehnän hinta oli myös Prismassa laskenut, ennen oli yli 4€ ja nyt 3,59€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauman seudulla Vakka-Suomen Panimon oluiden hinnat ovat aina mielestäni pyörineet tuossa n. 3,5€ tasolla. Panimo sijaitsee lähellä, se varmaan vaikuttaa asiaan.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.