Olutarvio: Mönchshof Original Pils

2 kommenttia
 

Mönchshof Original Pils

Panimo: Kulmbacher, Saksa
Oluttyyli: Pils
Alkoholipitoisuus: 4,9%
Saatavuus: Ulkomailta (Ostopaikka: Gourmondo 1,49€/0,5l)

Perinteisen saksalaispanimo Kulmbacherin hieman jumalaisempi Mönschofin haarakonttori on tunnettu erityisesti erinomaisesta mustaoluestaan - Mönchshof Schwarzbieristä - joten tämä panimon pils oli helppo poimia Gourmondosta koriin huokean hinnan siivittämänä. Perinteistä saksalaista pilsiä siis, speksien googletteluun ei liene edes syytä lähteä - tässä on ohramallasta ja sopivasti humalaa... siinä se!



Kirkas, kultainen ja vaahdoltaan tiivis sekä pitsikäs - aivan pilsiltä näyttää. Tuoksu on viljainen, hunajainen ja kukkea - varsin runsaan ja tukevan tuntuinen, ei niin terävä. Runsaan maltainen. Maku on pehmeähkö, viljava, leipäinen ja hunajainen. Humalointi tulee lempeästi, ei niinkään purevasti, ja esiintyy lähinnä aromaattisen kukkeana sekä hieman yrttisenä. Varsin runsasrunkoinen ja pehmeä kokemus. Miellyttävä sippailla - hiilihapotkin ovat pehmeitä. Ei runsasmakuisin, ei purevin eikä terävin, mutta miellyttävää tämä on. Saksalaista pilsiä - sitä se on.

Yhteenveto

Miellyttävän pehmeärunkoinen ja maukas pils
ARVOSANA: 8

2 kommenttia:

  1. Morjesta!

    Ihan mielenkiinnosta kyselen, että mikä tuo kamera on millä käsin kuvailet? Ja mikä objektiivi siinä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perus minijärkkäri Olympus PEN E-PL1 - http://www.dpreview.com/reviews/olympusepl1

      Kittiobjektiivilla, eli 14-42. Ostin aikanaan verkkokauppa.comista kitin kun oli tarjouksessa 230€. Ihan hyvin tolla on oppinu tulemaan toimeen.

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.