Videokatsaus OlutPosti- ja Oluelle -lehtiin

5 kommenttia
 

Suomessa ilmestyy kaksi pelkästään oluelle omistettua lehteä, OlutPosti ja Oluelle. OlutPosti on Suomen Olutseura Ry:n julkaisema ja seuran jäsenille ilmainen (jäsenmaksu on 25€ / vuosi) ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Mielestäni lehden pystyi tilaamaan ilman jäsenyyttäkin, näin ainakin itse olen tehnyt, mutta en nyt löydä tästä mainintaa olutseuran sivuilta.


Oluelle -lehti on Viini -lehden kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä lisänumero, joka on yleensä luettavissa ilmaiseksi netissäkin. Viimeisimpään numeroon pääset tästä linkistä: http://proofer.faktor.fi/epaper/viini-lehti/oluelle-1-2014/


Sellaisia ovat siis maamme ainoat oluelle omistetut lehdet. Itse olen näiden parissa viihtynyt varsin hyvin, joten vahvat suosittelut, kannattaa perehtyä.

5 kommenttia:

 1. Rivien välistä voi lukea, että kyseessä on reittausblogi.

  http://olutposti.fi/keikkakeittaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustelisitko? Itse kun olen eri mieltä. Oletko seurannut blogiskeneä laajemmin?

   Poista
  2. -Kirjoitusvirheitä. (niitä näkee usein)
   -Olutbloggari on kaksi vuotta oluita harrastanut nuorimies. (Sinä noin pari vuotta enemmän mutta ajaa samaa asiaa)
   -Bloginsa reunoilla hakusanamössöä. (sinun blogissa sitä riittää)
   -Kännykkäkuvia keittiönpöydältä.
   -Ja ollaan absoluuttisen objektiivisia. Eristetään ohraneste kaikista häiriötekijöistä, tuuletetaan keittiö, käsketään tyttöystävä pois ja tehdään analyysi.
   -Kaikenkarvaisia luonnehdintoja, monesti melkomoista huttua. Perustermistö on muilta opittua, joskus kekseliästä, usein jaarittelevaa adjektiivipöhnäilyä ja asioita, joita kyseissä oluessa ei edes ole. (olet kertonut että olet oppinut termistön olutoppaasta)
   - Leikkiä asiantuntijoita ja loistaa. Muodostetaan samanmielisten yhteisöjä, taputellaan kavereita olalle. (leikit asiantuntijaa ja pädet yleensä näsäviisastellen jos joku kommentoi kritiikillä sinun blogiin, myös kotiolutarvioissa kehutte toistenne oluita kilpaa)
   -Hataraa ja harkitsematonta twiittiä koko maailmalle.(sitähän sinulla riittää)

   Tässä muutamia perusteluja jotka osuu sinun blogiin kuin nenä päähän.
   Olen seurannut myös muita blogeja, mutta sinun blogiin nuo perustelut pätee parhaiten.

   Poista
  3. Mahtavaa saada nimetöntä palautetta, joka ei edes pidä paikkaansa :)

   Reittausblogiin sopisi paremmin kuvaus "Savuisissa grillikodissa usein pienessä pöhnässä ylistetään oluen hekumallisuutta ja otetaan järkkärillä muka taiteellisia kuvia oluesta"

   Hienoa myös, että kolmekymppistä sanotaan vielä nuoreksi mieheksi, siltä se tuntuu itsestä, mutta harvoin siksi kuitenkaan enää kutsutaan.

   Poista
 2. Tämä oli mielenkiintoinen ja piristävällä tavalla erilainen postaus. Kiitos!

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.