Olutarvio: Perlenbacher Pilsener

6 kommenttia
 

Perlenbacher Pilsener

Panimo: Valmistettu Saksassa...
Oluttyyli: Pils
Alkoholipitoisuus: 4,5%
Saatavuus: Lidl, 1,59€ / 0,33l

Lidl on jo parisen viikkoa mainostanut tällaista Pilseneriä, jonka nyt erehdyin ostamaan. Lidlillä on aiemmin ollut ja taitaa itse asiassa olla vieläkin valikoimissaan myös Perlenbacher Premium Pils, joka on varsin bulkkia ja saksalaistyyliä sekä nimeltään, että ulkoasultaan. Pilsener viittaa enemmän tshekkien suuntaan ja pullokin on vihreä, kuten alueen pilseille on ominaista. Hinta ei ole kovin kummoinen, mutta eipä ollut olutkaan... Selkeästi kuitenkin eri tavaraa, kuin Premium Pils.Kullankeltainen, kirkas ja vaahdoltaan varsin niukka olut. Tuoksu on hieman diasetyylinen (voin aromia) ja kevyen maltainen sekä bulkkimaisen pahvismetallinen. Aavistus aromihumalaa, mutta se jää pahvin vierellä voimattomaksi. Maku on bulkkilageria, mutta runko on ihan kohdallaan, eikä liika hiilihappoisuuskaan vaivaa. Maltaisuutta, metallia, pahvia... eikä katkeroakaan Karhua enempää. Kokonaisuutena ei kovin kummoinen. Ei uusintaan.

Yhteenveto

Yrittäisivät edes
ARVOSANA: 6+

6 kommenttia:

 1. Eikö blogistia kyllästytä mikään oluttyyli vai meneekö kaikki tyylit mukisematta kurkusta alas? Voisi kuvitella että alkaa harrastajallakin jossain vaiheessa tökkimään ja kannattaako niitä kaikkia edes maistaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tehty ja hyvänmakuinen olut maistuu tyylistä riippumatta.

   Poista
 2. Tämä Pikku Perlenbacher on aivan loistava olut. Miehekkään humaloitu josta tulee mieleen todella aito Pilsenin pilsneri. Laadukas ja kaukana kotimaisista "amisoluista" sekä Laitilan surkeista aamupäänsärky tuotteista!

  VastaaPoista
 3. Huiskin juuri naamariin kyseistä ja mielestäni aivan loistava olut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs siinä, hyvä jos maistuu! Olet onnekas, koska olet löytänyt omaan makuusi sopivan kohtuuhintaisen oluen :)

   Poista
 4. Viroilainen, minusta paras olut Suomessa ja maistu lähes nelosta, eli oluta mistä oikea olut makuu ns alkaa...

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Kommentit menevät valvonnan kautta.